0
Evroliga

Printezis zapalio Pirej

Objavljeno: 10.04.13 u 21:52

printezis

Košarkaši Olimpijakosa poveli su u četvrtfinalnoj seriji Evrolige protiv Efesa, pošto su slavili u Atini sa 67:62. Imali smo priliku da gledamo izuzetno neizvestan meč, koji je rešen u samom finišu i to zahvaljujući odličnoj odbrani crveno-belih. U poslednjih 70 sekundi videli smo dosta haotičnu igru s obe strane, Hajns je promašio dva bacanja, pa iznudio faul Farmara u napadu, da bi posle toga Ejsi Lou izgubio loptu. Smanjio je Efes na -3, odigrali su dobru odbranu, ali je Kajl Hajns bio najviši u skoku i praktično doneo pobedu Olimpijakosu.

Fantastičnu partiju je prikazao Jorgos Printezis koji je postigao čak 26 poena, a niko više od njegovih saigrača nije postigao dvocifren broj poena! Printezis je zbog problema sa ličnim greškama propustio poslednja tri minuta u samom finišu (a iako je imao četiri prekršaja nije se vraćao na teren!?), ali ga je dobro odmenio Papanikolau. S druge strane, Gonlum je dao 17 poena, dok je Lukas ubacio 10. Duško Savanović je meč završio sa šest poena, dok je najbolji igrač Efesa Džordan Farmar dao samo osam poena, a za tri je šutirao 0/5.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter