1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Voša pobedila za Zvezdu

Objavljeno: 07.04.13 u 21:05
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Vojvodina trijumfovala u Humskoj nad Partizanom i prednost crno-belih je sada samo četiri boda – 2:1 (1:0)

Fudbaleri Voše opasno su zakuvali finiš Jelen Superlige. Večeras su u Beogradu pobedili Partizan rezultatom 2:1 (1:0) i time je prednost šampiona smanjena na samo četiri boda. A pre nedelju dana bila je čitavih 11.

Na tribinama u Humskoj je bilo oko deset soma ljudi, a na terenu je prštalo na sve strane. Možda nije bio lep fudbal, ali borben svakako jeste.

Partizan je imao inicijativu, kao stvarao šanse, ali su Novosađani bili daleko konkretniji. Iz tri šuta su postigli dva gola, jer tako se to radi. Kao u nekim ranijim situacijama, samo što su uloge ovog puta bile obrnute.

Trener Partizana i Marko Šćepović su dobili gromoglasne zvižduke, dok su ostali igrači morali da se postroje i da pevaju ispred juga. Takođe, Vermezu je ceo stadion jasno poručio da žele da ode iz kluba.

Novosađane je u vođstvo doveo Abubakar Oumaru u 43. minutu, prednost je duplirao Enver Alivodić u 66. minutu, a konačan rezultat je postavio Miloš Jojić u 83. minutu.

Sada je prvenstvo postalao daleko, daleko zanimljivije, a biće zanimljivo hoće li njegov kraj na sadašnjoj poziciji dočekati i Vladimir Vermezović. Videćemo kakvi su dalji potezi čelnika crno-belih, kojima su navijači takođe skandirali „uprava napolje“

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter