0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Vermez: Bićemo šampioni

Objavljeno: 07.04.13 u 22:09
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Trener Partizana Vladimir Vermezović priznaje da se njegov tim nalazi u krizi, ali veruje kako će uspeti da sačuva prednost od četiri boda i osvoji šampionsku titulu.

„Vojvodina je zasluženo pobedila jer je umela da iskoristi svoje šanse, a i naše nismo. Posle reprezentativne pauze stvari su krenule loše, a da ja ne znam šta je razlog tome. Pred nama je sada sedam dana se konsolidujemo i uveren sam da ćemo izaći iz krize u koju smo zapali i da ćemo igrati bolje. Do kraja ima još da se igra, a moje mišljenje je da ćemo speti da sačuvamo prendost“ – rekao je Vermezović.

Upitan da prokomentariše zvižduke sa tribina „čika Crni“ je odgovorio:

„Ne pogađaju me uzvici s tribina, budući da se moja smena traži još od AEL-a, navikao sam na to i nastaviću da radim. Momcima sam rekao da ne smeju da padnu, jer su dali svoj makismum, ali jednostavno nije išlo.“

Šef stručnog štaba Vojvodine Nebojša Vignjević smatra da je njegov tim večeras imao mnogo sreće, ali da je zasluženmo pobedio.

“ Znali smo da samo iz igre možemo da ostvarimo trijumf i zato smo došli da se nadigravamo. Imali smo sreće, ali i znanja da postignemo golove u pravo vreme, a Partizan posle pogotka Abubakara nije uspeo da se vrati. Mi smo kontrolisali sredinu terena, a onda u trenucima kad je rival krenuo malo agresivnije umeli da stanemo i zasluženo pobedimo“ – rekao je Vignjević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter