0
Evropske lige
sdfsdf

Totenhem se provukao bez Bejla

Objavljeno: 07.04.13 u 17:01

miraljas

Everton i Totenhem su u derbiju 32. kola Premijer lige remizirali 2:2, a nadomak trijumfa bila je ekipa Dejvida Mojesa koja je do 87. minuta vodila. Nisu karamele iskoristile to što u sastavu Totenhema nije bilo Gereta Bejla i Arona Lenona.

Sve je počela idealno za Totenhem, pošto je u prvom minutu Emanuel Adebajor postigao vodeći gol, a asistenciju je upisao najbolji igrač meseca marta Jan Fertongen. Ali to je bilo sve na ovom meču od Totenhema, usledilo je izjednačenje u 15. minutu kada je centaršut Lejtona Bejnsa iskoristio Fil Jagielka, koji je bio najviši u skoku uz malu pomoć ruku… A potpuni preokret usledio je u nastavku kada je pogodio Kevin Miraljas, a igrao se 53. minut. Krenuo je Totenhem svim silama napred i uspeo da u samom finišu dođe do izjednačenja, a strelac je u 87. minutu bio Gilfi Sigurdson. Kako je Totenhem krenuo napred, ostalo je prostora za kontre Evertona, a jednu odličnu su imali u 92. minutu ali je Jelavić odlučio da proba sam da završi umesto da uposli samog Gibsona.

Totenhem za sada ostaje treći sa 58 bodova, a Everton je šesti sa 52, ali i utakmicom manje i sada su im se šanse za plasman u LŠ smanjile.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter