0
Evropske lige

Denis pokorio Meacu

Objavljeno: 07.04.13 u 22:44

denis-inter-atalanta

U večernjim utakmicama 31. kola Serije A Inter je pred svojim navijačima poražen od Atalante sa 4:3 (1:0), dok je Napoli na svom terenu lako izašao na kraj sa Đenovom pobedivši sa 2:0 (2:0).

U potpuno neverovatnom meču na Meaci Interu je bilo malo i vođstvo od 3:1 da zabeleži pobedu. Poveli su nero-azuri krajem prvog poluvremena golom Rokija, ali je Bonaventura u 56. minutu poravnao na 1:1. Kada je Riki Alvarez doneo ubedljivih 3:1 sa dva vezana gola za četiri minuta svi su pomislili da su tri boda u Interovom džepu. Ali onda je na scenu stupio neverovatni Herman Denis koji je het-trikom za 12 minuta (65′,71′,77′) pokorio Milano. Zdravko Kuzmanović je bio na klupi Intera, a Ivan Radovanović među rezervama Atalante, ali nijedan nije ulazio u igru.

Napoli je već posle pola sata rešio pitanje pobednika u duelu sa Đenovom. Najpre je Pandev pogodio u 18. minutu, da bi Džemaili u 29. postavio konačnih 2:0. Boško Janković je odigrao 58 minuta za goste kada ga je zamenio Oliveira.


Napoli vs Genoa 2:0 GOALS HIGHLIGHTS by footballdaily1

Nakon večerašnjih utakmica došlo je i do određenih promena na tabeli. Napoli je povećao prednost u odnosu na trećeplasirani Milan na četiri boda, Inter sada ima dva boda zaostatka za Fiorentinom koja je na četvrtoj poziciji na tabeli, Atalanta se dodatno udaljila od opasne zone, dok je Đenova ostala na 18. mestu sa istim brojem bodova (27) kao Sijena i Palermo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter