0
Evropske lige

Vučinić „pogodio“ Skudeto

Objavljeno: 06.04.13 u 19:52

Mirko Vucinic

Juventus je u prvom meču 31. kola Serije A savladao Peskaru sa 2:1, a junak pobede stare dame bio je crnogorski reprezentativac Mirko Vučinić koji je postigao oba gola na meču. Kombinovao je tim Antonio Konte i to se odrazilo na igru Juventusa, ali su u poslednjih 20 minuta slomili otpor Peskare, koja ostaje zakovana za dno.

Sve do 72. minuta nije bilo golova, a tada je sudija Peruzo isključio Riza i pokazao na belu tačku. Siguran sa penala bio je Mirko Vučinić, a šest minuta kasnije reprezentativac Crne Gore daje i drugi gol i približava staru damu Skudetu. Peskara je do kraja meča uspela da smanji golom Kaskionea.

Juventus sada ima 71 bod, čak 12 više od Napolija i teško da će ekipa Antonija Kontea ispustiti ovakvu prednost. Peskara ostaje fenjeraš sa samo 21. bodom i sledeće sezone ćemo ih opet gledati u Seriji B, jer je zona opstanka daleko za njih ogromnih šest bodova uz meč više od rivala.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter