0
Evropske lige

Sosijedad razbio Malagu

Objavljeno: 06.04.13 u 17:53

vela

U drugom meču 30. kola Primere Sosijedad je u direktnom okršaju za četvrto mesto i plasman u Ligu šampiona savladao Malagu sa 4:2! Ali treba istaći da su gosti igrali bez nekolicine prvotimaca, koje Pelegrini čuva za revanš četvrtfinala Lige šampiona protiv Dortmunda.

Iskoristio je odsustvo mnogih igrača Malage Real Sosijedad i lako došao do trijumfa. Od 21. do 30. minuta uspeli su da povedu sa čak 3:0. Prvo je pogodio Karlos Vela, a zatim i De La Bela i Grizman. Morales je smanjio do kraja poluvremena, a pobednik je definitivno bio rešen u 51. minutu golom Injiga Martineza. Malaga je uspela do kraja meča da smanji na 4:2 preko Santa Kruza, ali je to bilo sve što su uradili.

Sosijedad je ostao na četvrtom mestu sa 51. bodom i sada ima +4 u odnosu na najbližeg pratioca, a Malaga je peta sa 47 bodova, koliko ima i Betis, ali mogu da padnu na tabeli ako Valensija savlada Valjadolid u nedelju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter