0
Evropske lige

Depor pobegao sa dna!

Objavljeno: 06.04.13 u 21:55

marchena

Deportivo iz La Korunje uspeo je konačno da pobegne sa poslednjeg mesta na tabeli, pošto su u 30. kolu Primere savladali Saragosu sa 3:2 i prepustili fenjer ekipi Majorke. Sjajan meč je viđen na Riazoru, a Depor je bio snalažljiviji i uz dosta sreće stigao do pobede.

Bruno Gama je najavio pobedu Depora u 11. minutu posle asistencije Valerona, ali je usledio preokret Saragose golovima Poštige i Montanjesa do 35. minuta. Ipak, na pauzu se odlazi rezultatom 2:2, pogodak postiže još jedan defanzivac, Karlos Marćena. A u 56. minutu trenutak odluke i autogol nesrećnog Abrahama za konačnih 3:2. Pokušala je Saragosa da dođe do izjednačenja, ali nisu uspeli u tome, jer se domaći tim zaista odlično branio i došao do trećeg trijumfa u nizu.

Depor je sada na 18. mestu sa 26 bodova, jednim manje od današnjeg rivala koji je u zoni opstanka. Biće do kraja sezone veoma interesantno u brobi za opstanak, jer je i ekipa Granade blizu opasne zone, a neće se predavati ni Majorka i Selta koji se nalaze na poslednja dva mesta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter