0
Evropske lige

Četiri minuta pakla za Granadu

Objavljeno: 05.04.13 u 22:48

ruben-castro-644x3621

U prvom meču 30. kola španske Primere Betis je očitao lekciju Granadi u gostima i odneo sva tri boda u Sevilju. Konačan rezultat je 5:1 za Betis, koji je za samo četiri minuta dao tri gola u prvom poluvremenu i rešio pitanje pobednika.

Ta paklena četiri minuta su počela posle tačno pola časa igre kada je Ruben Kastro prvi put zatresao mrežu, a dva minuta kasnije je to učinio još jednom. A u 34. minutu domaći navijači su se još jednom iznervirali, pošto je autogolom Injiga Lopeza Betis poveo sa 3:0. Na startu drugog poluvremena u strelce se upisao i nekadašnji igrač Parme Pabon, a počasni pogodak za domaće postigao je Aranda u 72. minutu. Do kraja meča još nevolja za Granadu, prvo je Sikera isključen u 79. minutu, da bi pet minuta pre kraja Betis dao i peti gol, strelac je bio Anhel Lopez. Zanimljivo je i to da je Ruben Kastro u drugom poluvremenu opreuzeo ulogu asistenta i uposlio i Pabona i Lopeza kod golova. Dva gola i dve asistencije dovoljna da bude igrač utakmice.

Betis je sada na deobi petog mesta sa Malagom sa 47 bodova, Sosoijedad im na četvrtoj poziciji beži samo jedan bod. Granada za sada ostaje 16. sa 28 bodova, ali bi spletom rezultata mogli sebe da dovedu na samo -1 od zone ispadanja već sada. Dovoljno je da Selta pobedi Rajo u Vigu i da navijači Granade počnu ozbiljno da strepe za opstanak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter