0
Evropske lige

Vidić ne priča sa Kolarovim i Nastasićem

Objavljeno: 04.04.13 u 16:11

vidic-kolarov-junajted-siti

Narednog ponedeljka u večernjem terminu na programu je veliki mančesterki derbi posle kojeg bi defitnitivno mogla da bude stavljena tačka na šampionsku trku u Premijer ligi. Na toj utakmici bi trebalo da igraju čak tri srpska internacionalca, a engleski mediji su za utiske pred meč pitali najiskusnijeg među njima, Nemanju Vidića, koji se osvrnuo i na svoje prijateljstvo sa zemljacima.

Kolarov i Nastasić su mi dobri prijatelji, ali čak ni sa njima kada su mi protivnici ne razgovaram uoči meča. Uopšte, ne volim unapred da govorim i razmišljam pre utakmice jer tako samo bespotrebno gubite energiju. Ono što najviše volim je da izađem na teren i da odradim svoj deo posla“ – jasan je Vidić.

Pedantni Englezi su izračunali da je Vidić najproduktivniji igrač u istoriji Mančester Junajteda jer kada je on bio u timu „crveni đavoli“ su u svoju korist rešili 71,3 odsto mečeva (statistika je vođena za igrače koji su nastupili na najmanje 50 utakmica).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter