3
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Terzić nastavlja polemiku

Objavljeno: 04.04.13 u 13:32
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Pismom pojedinim klubovima i regionalnim savezima Zvezdan Terzić „skinuo je rukavice“ i ušao u medijski rat sa predsednikom FSS Tomislavom Karadžićem.

Očekivano prvi čovek srpskog fudbala reagovao je na Terzićeve izjave, a isto toliko očekivano i prvi čovek Kluba sa Karaburme morao je da se osvrne na Karadžićevu reakociju.

Terzić je rekao da je kod predsednika FSS biologija učinila svoje, uz konstataciju da Karadžić možda smatra da je za stanje u fudbalu odgovoran neki funkcioner komunalnog preduzeć.

„Karadžić je ponovo promašio temu, on ništa ne razume. Očigledno je biologija učinila svoje. Nije ovde tema lik i delo Zvezdana Terzića, već jadno stanje srpskog fudbala. Kao član Skupštine FSS imam pravo i obavezu da iznesem svoj stav ne samo na samoj skupštini, već u svakoj prilici, ali, ko zna, možda Karadžić smatra da je za stanje u fudbalu odgovoran sekretar vodovoda“ rekao je Terzić.

0
0

3 Komentara

  1. Kome ovaj prepredeni sabanski krimos uopste ima pravo nesto da kaze? Nije Tole dobar daleko od toga, ali ako je ovaj alternativa fudbal nam onda ne treba

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter