0
Domaći fudbal

FOTO> STARSPORT

Tole: Ne polemišem s ljudima koji su bili procesuirani

Objavljeno: 03.04.13 u 16:11

 

FOTO> STARSPORT
FOTO> STARSPORT

Dok nije javno progovorio o tome kako ne voli Toleta, Zvezdan Terzić je bio čovek iz fudbala, koji je nepravedno osumnjičen za malverzacije, a sad je neko ko nema kompetencije da priča o fudbalu.

Tako recimo zvuči suština izjave predsednika Fudbalskog saveza Srbije Tomislava Karadžića, koju je objavio na zvaničnom sajtu FSS.

„Podsetio bih sve da je pre mesec dana održana Redovna sednica Skupštine FS Srbije. Na njoj smo, kao i uvek, razgovarali o svim temama – otvoreno i analitički. Toj sednici nije prisustvovao član Skupštine Zvezdan Terzić kao predstavnik OFK Beograda.

Samim tim, propustio je mogućnost da na za to adekvatnom mestu otvori i temu o kojoj danas govori. Nije ignorisanje, ali ne smatram da sam dužan da danas, kada je on iz određenih razloga to odlučio, odgovaram na njegova mišljenja.

Uz to, smatram da kao predsednik Fudbalskog saveza Srbije ne treba da ulazim u polemiku sa čovekom koji je sudski procesuiran zbog navodnih malverzacija u fudbalu. Samim tim, i njegov kredibilitet je svakako doveden u pitanje“, stoji u saopštenju Tomislava Karadžića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter