0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

Mirosavljev šesti, Zlatić i Mikec bez finala

Objavljeno: 04.04.13 u 13:49
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Srpski strelac Nemanja Mirosavljev osvojio je šesto mesto na Svetskom kupu u Čangvonu (Južna Koreja) u disciplini vazdušna puška. Mirosavljev je osnovni deo takmičenja završio na osmom mestu (622 kruga), a u finalu je plasman popravio za još dve pozicije pošto je u završnici eliminisan treći po redu. Prvo mesto pripalo je Kinezu Tao Vangu, drugi je bio Izraelac Sehi Rihter, a treći Mađar Peter Šidi.

U disciplini malokalibarski pištolj u konkurenciji muškaraca oba srpska strelca su bila blizu finala, ali nisu uspela da se plasiraju u završnicu. Andrija Zlatić je zauzeo 10. mesto sa 554 kruga (dva manje nego što je bilo potrebno za finale), dok je Damir Mikec završio kao 11. sa 553 kruga.

U petak će na borilište od srpskih strelaca izaći Ivana Maksimović i Andrea Arsović u disciplini vazdušna puška, dok će se Jasna Šekarić, Zorana Arunović i Bobana Veličković takmičiti u disciplini malokalibarski pištolj.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter