0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Gordić: Trijumf protiv Zvezde plod timskog rada

Objavljeno: 04.04.13 u 22:20
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Junak pobede Partizana nad Crvenom zvezdom u sinoćnjem večitom derbiju Nemanja Gordić najavljuje da će ova ekipa crno-belih biti još bolja.

„Stvarno je fenomenalan osećaj. Pokazali smo da ova ekipa vredi i da ćemo tek početi da igramo dobro. Biće još ovakvih utakmica i pobeda“, rekao je Gordić za Večernje novosti.

Reprezentativac BiH je u poslednjoj četvrtini ubacio 13 poena i bio jedan od ključnih igrača za Partizan u tim trenucima meča.

„Na svu sreću, sve te „moje“ lopte su ulazile u koš. Ali nisam ja bitan. Borili smo se svi jedan za drugog tokom čitavog meča. Trijumf je plod timskog rada i duha“, ističe Gordić.

Pobeda sa deset poena razlike mogla bi da bude ključna u borbi za vrh tabele na kraju ligaškog dela takmičenja u Superligi Srbije.

„Sigurno da znači svaki poen. Mada ima još mnogo da se igra, a račune ćemo da svodimo tek na kraju ligaškog dela“, zaključio je Gordić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter