0
Evrokupovi

Nula u Malagi

Objavljeno: 03.04.13 u 22:39

Malaga CF v Borussia Dortmund - UEFA Champions League Quarter Final

Malaga – Borusija Dortmund 0:0

Malaga: Kabaljero – Gamez, Demikelis, Velington, Antunjes – Tulalan, Itura, Hoakin, Isko (Duda) – Baptista (Santa Kruz), Saviola (Portiljo).

Borusija: Vajdenfeler – Pišček, Subotić, Felipe Santana, Šmelcer – Gundogan, Kel (Bender) – Rojs (Šajber), Gece (Kirh), Groskrojc – Levandovski.

Malaga i Borusija iz Dortmunda odigrali su miroljubivih 0:0 u prvom četvrtfinalnom duelu Lige šampiona pa će o pobedniku ovog dvoboja odlučiti utakmica u Dortmundu koja je na programu seldećeg utorka.

Iako nije bilo pogodaka u prvih 45 minuta viđen je prilično dobar fudbal, ređale su se prilike na obe strane, čak se jednom i tresla mreža, ali je gol Borusije u 24. minutu poništen zbog ofsajd pozicije Levandovskog. Odličnu partiju u tom delu igre, kao i tokom celog meča, pružio je Neven Subotić pošto je zaustavio nekoliko opasnih napada domaćeg tima.

Gotovo identična slika viđena je i u drugom poluvremenu, udarci i dobre šanse su se nizali na obe strane, ali su Kabaljero i Vajdenfeler uz pomoć svojih odbrambenih igrača uspevali da sačuvaju svoj gol.

Koliko je utakmica bila izjednačena najbolje govori podatak da je posed lopte bio 50-50, a da su obe ekipe imale po sedam udaraca u okvir gola.

Nerešenim ishodom svakako zadovoljniji mogu da budu gosti koji će sledećeg utorka pred svojim navijačima pokušati da obezbede plasman u polufinale Lige šampiona.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter