0
Evropske lige

Vukovima malo dva gola prednosti

Objavljeno: 31.03.13 u 16:24

volfsubrg-nirnberg

U meču 27. kola Bundeslige Volfsburg je ispustio 2:0 protiv Nirnberga i na kraju smo videli remi (2:2), ali su gosti bili bliži pobedi zbog očajne igre odbrane vukova.

Volfsburg je brzo došao do vođstva, pogodio je Dijego, a u 27. minutu Slobodan Medojević, bivši igrač Vojvodine, asistira Ivici Oliću za 2:0 i u tom momentu je izgledalo da će Volfsburg lako do pobede. Ipak, Nirnberg se vratio u drugom poluvremenu, prvo je spektakularan gol postigao Simons sa skoro 30 metara, nakon što je Medojević izbacio loptu sa ivice kaznenog prostora, a ona je sela Belgijancu koji je topovski šutirao iz prve u 61. minutu. Samo pet minuta kasnije rezultat je 2:2 i to posle centaršuta Kijotakea pogađa Nilson. Imao je Nirnberg od tog momenta više od igre, stvorili su nekoliko prilika, pogodili su i okvir gola u jednoj situaciji, ali je ostalo 2:2.

Nirnberg ostaje 11. sa 35 bodova, dok je Volfsburg sada na 12. poziciji sa 32 boda, ali još nisu teoretski osigurali opstanak iako imaju +8 u odnosu na Augzburg.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter