0
Evropske lige

Deporu derbi začelja

Objavljeno: 31.03.13 u 17:52

riki-deportivo-lakorunja

Majorka je u derbiju začelja u okviru 29. kola Primere izgubila na svom terenu od Deportivo La Korunje sa 3:2 i tako sama sebi zakomplikovala situaciju. Domaći navijači su očekivali lagan trijumf protiv zaista očajnog Depora ove sezone, a kada je Viktor zatresao mrežu i doveo Majorku u vođstvo činilo se da će lako rešiti susret u svoju korist.

Ali Depor je izjednačio preko Silvija u 27. minutu, a zatim su u prvih 15 minuta drugog poluvremena postigli još dva gola posle grešaka u odbrani Majorke – Marćena i Riki su bili strelci. Ko je kriv Mancanu što je Hemeda ostavio na klupi i uveo ga tek pola sata pre kraja meča, kao i još jednog od boljih igrača Nsuea. Upravo je Nsue smanjio na 3:2, ali je to bilo sve što su uradili.

Situacija na začelju ostaje nepromenjena, jer je Depor i dalje poslednji sa 23 boda, Majorka je jedno mesto iznad sa 24 boda koliko ima i Selta, a u zoni opstanka je Saragosa sa 27 bodova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter