0
Evropske lige

Šou i devetka surovog Bajerna

Objavljeno: 30.03.13 u 20:25

FC Bayern München - Hamburger SV

Kakva predstava i šou fudbalera Bajerna na Alijanc areni protiv HSV-a u okviru 27. kola Bundeslige, slavili su sa 9:2 protiv ekipe koja želi da izbori mesto u evropskom takmičenju! Fascinantna igra Bavaraca, koji pride nisu igrali u najjačem mogućem sastavu… Šta bi bilo da jesu? Bajern je poslao poruku Juventusu pred prvi meč četvrtfinala Lige šampiona.

Delovalo je kao da su seli da igraju neku fudbalsku igricu i to neko ko je profi i neki početnik… Prvi gol je pao u 5. minutu kada je odličnim udarcem Šaćiri matirao Adlera, a do kraja prvog dela igre golove postižu još Švajnštajger, Pizaro, Roben i još jednom Pizaro, a da pritom Adler brani sjajno i sprečava da umesto bar 8:0 bude „samo“ 5:0 za Bajern, u prvom poluvremenu. U drugom delu nastavljaju svoju seriju Bavarci, Pizaro i Roben za 60 sekundi daju dva gola i jedan drugom asistiraju, a osmi gol u 68. minutu postiže Pizaro. Čovek koji ove sezone nije dao gol u Bundesligi, postigao je četiri na ovom meču, a to je ukupno 13 golova protiv HSV-a na deset mečeva za Peruanca. Neverovatna statistika, on kada bi igrao za Malu Moštanicu verovatno bi dao bar gol protiv Hamburga.

Uspeo je HSV da postigne počasni gol i to očajni Džefri Bruma, koji je kriv za bar četiri gola zbog loših reakcija. A nakon što su dali gol odmah su primili još jedan, strelac je bio Riberi koji je zamenio Robena. Uspeo je Hamburg da postigne i drugi gol u 86. minutu i to preko Vestermana.

Neverovatan je i podatak da Jup Hejnkes ostaje neporažen protiv HSV-a i 21. godinu… I to sa četiri kluba.

Nesrećni Gojko Kačar je ušao u 81. minutu… Piše istoriju, onu negativnu za HSV, kome je ovo najteži poraz ikada.

Bajern je došao do 72 boda u sezoni i ima +20 u odnosu na Dortmund i u sledećem kolu protiv Ajntrahta mogu da overe titulu. HSV je ostao deveti sa 38 bodova, a trebaće im vremena da se oporave od ovog šoka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter