0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Sa Pintu oduševljen navijačima

Objavljeno: 30.03.13 u 21:49
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Posle debija na klupi Crvene zvezde i pobede nad kragujevačkim Radničkim, Rikardo Sa Pintu je rekao da nije sasvim zadovoljan igrom svog tima, ali je zato oduševljen podrškom Delija.

„Nikad nisam video ovakav ambijent. Dok sam bio u Sportingu, mogao sam da kažem da imamo dobre navijače, ali ovo je neverovatno. Nosim sjajne utiske sa svog debija, i još jednom se zahvaljujem publici koja je bodrila tim svih 90 minuta. Želim da u narednom periodu vidim punu Marakanu“, izjavio je Portugalac na konferenciji za medije.

Novi trener crveno-belih se zatim osvrnuo na igru svojih izabranika.

„Nismo imali mnogo vremena za rad na treninzima i nismo igrali onako kako bih želeo. Radnički je dobro organizovan tim koji je dobro zatvarao prostor. Moramo da radimo na prenosu lopte, brzini i korišćenju prostora, jer je to najbolji način da se suprotstavite timu koji dobro postavi blok i igra na kontra napade kao što je to danas radio Radnički“, rekao je Sa Pintu i dodao:

„Posle postignutog gola dobili smo dodatno na samopouzdanju. Insistirao sam kod svojih igrača da budu strpljivi, ali da se to strpljenje ne pretvori u sporu igru. U defanzivi nam je potrebno strpljenje, a brzina kada organizujemo napad. Najbolji deo meča za nas bilo je prvih 25 minuta drugog poluvremena kada smo bili dosta agresivni i kada smo dobro pokrivali prostor“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter