0
Evropske lige

Ludnica u Torinu, pobeda Napolija

Objavljeno: 30.03.13 u 22:59

dzemaili-torino-napoli

U poslednjem meču 30. kola Serije A Napoli je kao gost savladao Torino sa neverovatnih 5:3, a ovakav finiš meča odavno nismo videli… Napoli je poveo golom Blerima Džemailija u 10. minutu, a u prvom poluvremenu videli smo samo još jedan gol i to u mreži Napolija kada je pogodio Bareto.

Džemaili na startu drugog poluvremena psotiže svoj drugi gol, a zatim sledi neverovatan finiš susreta. U 75. minutu Žonatas je izjednačio na 2:2, a tri minuta kasnije domaće navijače je oduševio Rikardo Međorini. Već u 80. minutu Blerim Džemaili donosi izjednačenje Napoliju i postiže svoj prvi het-trik u Italiji, a onda na scenu stupa El Matador. Edison Kavani je prvo iz slobodnjaka u 84. minutu doneo prednost Napoliju, a u 90. i konačno rešio pitanje pobednika udarcem glavom posle idealnog centaršuta Armera.

Napoli je posle više do 20 godina slavio protiv Torina kao gost, a sada se i vratio na drugo mesto na tabeli i ima 59 bodova. Torino ostaje 14. sa 35 bodova, a samo da pomenemo i da je Alen Stevanović gledao meč sa klupe i da je ovo meč sa najviše golova u Seriji A ove sezone.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter