0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Turci nisu pitali za Milivojevića

Objavljeno: 28.03.13 u 22:45
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Tokom dana se pojavila informacija da je turski Bešiktaš zainteresovan za dva srpska reprezentativca. Klub iz Istanbula je prema jednim navodima spreman da ponudi Verderu pet miliona evra za Aleksandra Ignjovskog, a prema drugim crno-beli će Crvenoj zvezdi za Luku Milivojevića ponuditi tri miliona evra.

Izgleda da je je jedina istina u svemu tome da je trener Bešiktaša gledao obe prethodne utakmice reprezentacije Srbije i da ga neki igrači zanimaju, a turski mediji su očigledno pustili mašti na volju. Da kontakta sa Crvenom zvezdom u vezi Milivojevića do sada nije bilo potvrdio je sportski direktor kluba Zoran Stojadinović.

„Nije nas niko zvao iz Bešiktaša, ali ako Turci kažu da hoće Milivojevića i da je njegova cena tri miliona evra biće da se mi ništa ne pitamo“ – ironično je rekao Stojadinović u izjavi za Večernje novosti.

Međutim, Zvezdin čovek zadužen za transfere je podsetio da su svi igrači na prodaju, ali da od kada je on stupio na tu funkciju (1. januara) niko ga do sada nije zvao niti se interesovao za bilo kog igrača.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter