0
Evropske lige

Bešiktaš daje pet miliona evra za Ignjovskog

Objavljeno: 28.03.13 u 11:27

Aleksandar-Ignjovski

Srpski reprezentativac i član Verdera iz Bremena, Aleksandar Ignjovski, nalazi se na meti Bešiktaša, pišu nemački i turski mediji.

Kako „Bild“ navodi, Ignjovski u svom ugovoru ima klauzulu po kojoj može da napusti klub u slučaju ponude od pet miliona evra, koliko je Bešiktaš spreman da plati.

„Čuo sam za interesovanje Bešiktaša – potvrdio je 22-godišnji vezista.“

Ignjovski je u prolećnom delu sezone nezamenljiv u ekipi Verdera i na tih devet nastupa zabeležio je i svoj prvi bundesligaški gol, iako uglavnom igra na poziciji desnog beka. Srpski fudblaler je u Bremen došao 2011. iz Minhena 1860, a ugovor mu ističe na leto 2014. godine.

Direktor Verdera Tomas Ajkin nije krio da bi želeo da Ignjovski u Bremenu ostane najmanje do isteka ugovora.

„Aleksandar Ignjovski je vrlo interesantan i svestran igrač, kojeg zaista cenim. Voleli bismo da razmišljamo o saradnji i posle od 2014. godine“, rekao je Ajkin.

Ignjovski je u prvom delu sezone imao razočaravajućih pet nastupa i postojale su indicije da će ubrzo napustiti Verder, ali se u međuvremenu izborio za svoje mesto u startnih jedanaest. Ipak, odlazak u Bešiktaš je i dalje moguć, iako srpski reprezentativac ne želi da priča unapred.

-Za sada ću biti fokusiran samo na Verder – rekao je Ignjovski o čijoj karijeri od januara ove godine brine nemački menadžer Tomas Krot.

Prethodno je turski dnevnik „Hurijet“ objavio kako je tehnički direktor Bešiktaša Samet Ajbaba bio u Zagrebu gde je pratio duel između Hrvatske i Srbije i gde je posmatrao Ignjovskog.

„Hurijet“ 22-godišnjeg Ignjovskog opisuje kao mladog talenta iz Bundeslige, koji je u Nemačku došao iz OFK Beograda, rasadnika blistavih mladih igrača. Navodi se kako je i ove sezone igrao 14 puta za Verder, uz jedan postignut gol i dve asistencije, kao i da je zabeležio deset nastupa za nacionalni tim Srbije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter