0
Fudbal

Portugalci „proradili“ sa igračem više

Objavljeno: 26.03.13 u 20:02

portugal

U kvalifikacionom meču grupe F Portugal je uz dosta muka došao do tri boda na gostovanju u Azerbejdžanu. Mučili su se bez Kristijana Ronalda, mada im ni sa njim ne ide mnogo bolje, ali su na kraju izvojevali trijumf. Azerbejdžan se dobro branio i dobro igrao sve do 55. minuta kada je isključen Alijev. Probudili su se gosti posle toga i poveli golom Bruna Alveša u 64. minutu posle centaršuta Mutinja, a konačnih 2:0 postavio je Ugo Almeida koji je ušao sa klupe i to na asistenciju Koentraoa. Portugal je sada ponovo drugi sa 11 bodova, tri više od Izraela, ali i imaju i meč više.

Češka je kao gost savladala Jermeniju u okviru grupe B sa 3:0, a junak pobede bio je dvostruki strelac Vidra. Kolar je u nadoknadi vremena postigao treći pogodak. Česi su ponovo treći sa osam bodova, jednim manje od Bugarske koja je isto odigrala pet mečeva, i tri više od Danske koja ima meč manje.

U potpuno nebitnom meču grupe D Estonija je sa 2:0 bila bolja od Andore golovima Aniera i Lindperea.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter