0
Fudbal

Mučenje Ukrajine, peti remi Danac i Bugara

Objavljeno: 26.03.13 u 22:15

ukrajina-moldavija

Reprezentacija Ukrajine je očekivano došla do pobede protiv Moldavije (2:1) na svom terenu u okviru grupe H, ali je neočekivan težak način na koji su do nje došli. Dugo su se mučili da probiju odbranu gostiju, a to su uradili u 61. minutu kada je strelac bio Jarmolenko. Deset minuta kasnije Kačeridi je pogodio za 2:0 i mislilo se da je sve rešeno. Ali Moldavija je smanjila u 80. minutu preko Suvorova i usledila je panika u redovima domaćih. Do kraja meča je Ukrajina ostala i sa desetoricom pošto je isključen Stepanenko, ali nije Moldavija uspela da dođe i do izjednačenja. Ukrajinci su došli do osmog boda, ali im ni to neće previše značiti, jer su na -3 u odnosu na Englesku, a -5 u odnosu na Crnu Goru, koje sada igraju svoj meč.

Danska i Bugarska su peti put zaredom odigrali nerešeno u mečevima kada je Danska domaćin! Prosto neverovatno, a Danci su propustili odličnu priliku da se primaknu vrhu u grupi B. Povela je Bugarska golom Stanislava Manoleva, a bod Danskoj doneo je sa bele tačke Danijel Ager. Bugari ostaju drugi sa deset bodova, ali iz šest mečeva, Česi su treći sa osam bodova iz pet mečeva, a iz istog broja susreta Danska ima šest bodova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter