0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Rad zaustavio „valjak“

Objavljeno: 23.03.13 u 17:35
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Pauzu u prvenstvu zbog rprezentativnih obaveza fudbaleri Partizana i Rada iskoristili su da odigraju kontrolnu utakmicu u „Zemunelu“ u kojoj su pobedu od 2:0 odneli „građevinari“.

Oba gola za Rad postigao je bivši napadač Crvene zvezde Slavko Perović koji je najpre u 17. minutu doveo u vođstvo tim sa Banjice, da bi u 68. postavio konačan rezultat.

Oba tima su igrala u prilično promenjenim sastavima pošto treneri nisu mogli da računaju na igrače koji nastupaju za svoje reprezentativne selekcije.

Partizan: Petrović (Ž. Živković 46′), Pauljević (Miljković 46′), Ostojić, Tomašević (Pajović 46′), Stanković, S. Marković, Eliomar, Knežević, Babić, Luka (Radonjić 46′), Kojić (Tomašević 64′).

Rad: Kljajić (Radunović 70′), Milošević (Vico 46′), Pešić (Maraš 85′), Jagodić, Leković (Urošević 85′), Stanojević (Pršo 54′), Raspopović (Vukadin 85′), Damjanović (Varga 67′), Adamović, Jovanović (Gabrijel 60′), Perović (Vasović 85′).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter