0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Idemo dalje

Objavljeno: 22.03.13 u 21:12
FOTO: starsport
FOTO: starsport

Ja ne znam šta su oni gledali, ali na mene će ovaj poraz sigurno ostaviti posledice. Odigrali su katastrofalno, posle ovoga zaslužili da ih više nikada ne pozovete u reprezentaciju, a onda izjavljuju kako sve to treba da zaboravimo.

Ne, ja to ne mogu.

„Još smo vrućih glava, izgubili smo utakmicu generacije. Moramo da podignemo glave i izvučemo pouke, teško mi je posle svega. I mi i oni smo ušli pod velikim pritiskom, ništa nisu stvorili od prilika, nismo bili skoncentrisani u sitnim detaljima. Voleo bih da vidim situacije kod golova, moramo da dignemo glavu“, rekao je kapiten Branislav Ivanović posle utakmice za Prvu srpsku televiziju, a selektor Mihajlović dodao:

„Izgubili smo od iskusnije i bolje ekipe, iako smo primili dva jeftina gola. Odigrali mnogo bolje u nastavku, da smo dali gol iz tri-četiri šanse bilo bi drugačije. Poraz je posledica našeg straha, idemo dalje. Mislio sam da ćemo biti mirniji.“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter