1
Fudbal

„Orlovi“ odradili poslednji trening

Objavljeno: 21.03.13 u 19:11

srbija-trening-maksimir-starsport

Reprezentativci Srbije predvođeni selektorom Sinišom Mihajlovićem odradili su poslednji trening uoči utakmice protiv Hrvatske koja je na programu u petak od 18.00 časova.

stojkovic-trening-maksimir-starsport

Za razliku od „vatrenih“ koji su trenirali na pomoćnom, „orlovi“ su kao gosti imali čast da isprobaju travnjak na glavnom terenu stadiona pored maksimirske šume. Trening je protekao u odličnom raspoloženju, ali bez prisustva većeg broja gledalaca pošto su Hrvati iz bezbedonosnih razloga odlučili da dozvole samo članovima srpske ekspedicije da ga posmatraju.

kolarov-petrovic-trening-starsport

Ni na osnovu treninga nije bilo moguće ni da se nasluti kojih 11 će Mihajlović u petak izvesti na teren od prvog minuta, što samo još jednom potvrđuje da sprema veliko iznenađenje Igoru Štimcu.

pantelic-trening-starsport

Prvih 15 minuta treninga gledalo je čak oko 200 novinara, ali sve što su mogli da vide u tim uvodnim momentima je lagani futing srpskih reprezentativaca koji su ubrzo prešli na rad sa loptom.

Zbog zabrane prisustva gledalaca Fudbalski savez Srbije je preko svog portparola, Aleksandra Boškovića, najavio žalbu FIFA zbog toga što „orlovima“ nije pružen jednak tretman kao domaćoj ekipi koju je na poslednjem treningu bodrilo oko 5.000 navijača.

Foto: starsport

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title & on google I just whent and bookmark it. I’m writing a paper on romoba vacuum cleaners and I observed this article being incredibly beneficial and informative. Thank you.
    jDaveRishanr

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter