1
Fudbal

Hrvati trenirali pred 5.000 ljudi

Objavljeno: 21.03.13 u 18:18

stimac-ciro

Na poslednjem treningu reprezentacije Hrvatske upči sutrašnjeg duela protiv selekcije Srbije na pomoćnom terenu zagrebačkog Maksimira okupilo se oko pet hiljada ljudi, prema izveštajima tamošnjih medija.

Selektor „vatrenih“ Igor Štimac pozdravio je prisutne podignutom pesnicom najavivši tako veliku borbu svog tima na sutrašnjoj utakmici. Mladi stručnjak je u svrhu motivacije ekipe na trening doveo i čuvenog Ćiru Blaževića koji je 1998. godine vodio Hrvatsku do istorijskog trećeg mesta na Svetskom prvenstvu u Francuskoj.

Za razliku od selekcije Hrvatske naša reprezentacija neće imati otvoren trening, koji je počeo u 18.00 časova, pošto su tamošnji „bezbednjaci“ procenili da bi to bio isuviše veliki rizik te su samo pripadnici „sedme sile“ u prvih 15 minuta mogli da isprate pripremu „orlova“ za veliki sutrašnji dvoboj.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Hrvati trenirali pred 5.000 ljudi | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Whats up. Very nice website!! Man .. Excellent .. Amazing .. I will bookmark your site and take the feeds also…I’m happy to find so much useful info here within the article. Thanks for sharing..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter