2
Fudbal

„Ubij Srbina“ prekida meč

Objavljeno: 20.03.13 u 19:48

hrvatska-navijaci

Hrvatska policija najavljuje da će spremno dočekati fudbalsku utakmicu između domaće reprezentacije i selekcije Srbije. Prema najavama biće angažovano oko hiljadu pripadnika MUP-a, koji će između ostalog brinuti i o tome da na stadion ne budu unošeni alkohol, pirotehnika ili kišobrani.

Na pitanje novinara kako će policija da reaguje ako se sa tribina bude čuo sada već folklorni poklič „Ubij Srbina“ prilično iznenađujuće odgovorio je načelnik uprave zagrebačke policije Krunoslav Borovec.

„Ako se to desi procenićemo da li bi policija trebalo odmah da reaguje i koje to rizike sa sobom nosi. Moguće je da iz tog razloga na neko vreme bude prekinut meč. Nemamo obavezu da odmah reagujemo, već možemo da iskoristimo video snimke kako bi kasnije identifikovali izgrednike“ – rekao je Borovec.

0
0

2 Komentara

  1. When I first saw this title & on google I just whent and bookmark it. Very well written post. It will be helpful to everyone who utilizes it, including myself. Keep doing what you are doing i will definitely read more posts.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter