2
Evrokup

Lokomotiva iznenadila Valensiju

Objavljeno: 20.03.13 u 22:17

valensija-lokomotiva

Košarkaši Lokomotive iz Krasnodara priredili su iznenađenje pobedivši Valensiju na njenom terenu sa 97:87 (29:21, 16:22, 31:15, 21:29) u prvom meču polufinala Evrokupa, a što razlika nije i veća ekipa Jevgenija Pašutina je sama kriva.

Ruski tim je pre svega odličnim šutem sa distance već u prvom periodu stekao veliku prednost, da bi Valensija u drugoj četvrtini koliko toliko uspela da uhvati priključak. Međutim, kada je Lokomotiva u trećoj deonici postigla novih 31 poen bilo je jasno da se Špancima ne piše dobro. Imali su Rusi čak 18 poena viška u četvrtoj četvrtini, ali su Španci u jednom trenutku uspeli da smanje na svega četiri poena zaostatka (87:91).

U pobedničkom timu čak četiri igrača su imala odličan učinak, Jasaitis je postigao 23 poena (trojke 7/10), Braun 19, Kalneitis 17, a Hendriks 14. U domaćoj ekipi istakli su se Doelman sa 28, Ribas sa 20 i Dubljević koji je dodao 17 poena. Stefan Marković za 22 minuta na terenu  nije uspeo da se upiše u listu strelaca, ali je imao četiri skoka i tri asistencije.

Revanš meč je na programu sledećeg utorka, 26. marta, u Krasnodaru.

0
0

2 Komentara

  1. When I first saw this title Lokomotiva iznenadila Valensiju | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. As I site possessor I believe the content material here is rattling fantastic , appreciate it for your efforts. You should keep it up forever! Best of luck.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter