2
Fudbal

Problemi i za Belgijance

Objavljeno: 19.03.13 u 21:29

Mark Vilmots

Poput Škota ni Belgijanci neće moći u najjačem sastavu da se suprotstave svom protivniku u meču kvalifikacija za odlazak na Svetsko prvenstvo u Brazilu.

Selektor „đavola“ Mark Vilmots za meč protiv Makedonije, koji je na programu u petak 22. marta sa početkom u 20.45 časova, ne može da računa na povređenog Nikolasa Lombertsa. Takođe, pod velikim znakom pitanja iz istog razloga je igranje Felainija, Žilea i Čadlija.

Problem Belgijancima može da predstavlja i zahtev Roberta Manćinija da Vensan Kompani zbog lakše povrede preskoči meč u Skoplju.

0
0

2 Komentara

  1. When I first saw this title Problemi i za Belgijance | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Aw, this was a very nice post. In idea I want to put in writing like this moreover – taking time and actual effort to make a very good article… however what can I say… I procrastinate alot and certainly not seem to get one thing done.
    nCricvMorawu

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter