2
Fudbal

Pletikosa ne zaboravlja prošlost

Objavljeno: 19.03.13 u 22:28

stipe-pletikosa

Iako su u prethodnom periodu gotovo svi pozivali na smirivanje tenzija kako se bliži utakmica Hrvatske i Srbije tako se čuju sve oštriji tonovi, makar iz hrvatskog tima. Uprkos tome što je među najiskusnijima u timu Igora Štimca Stipe Pletikosa umesto da hladne glave uđe u meč ponovo podseća na ratne strahote iz devedesetih.

„Utakmica protiv Srbije je posebna. Bez obzira na to šta bismo mi želeli, stvorene su velike tenzije. Teško mi je da zaboravim prošlost, mogu da zamislim kako je bilo nekima drugima poput Luke Modrića, koji je u ratno doba morao da beži iz svoje kuće. Ili kako je bilo Mandžukiću u Slavonskom Brodu. Puno je toga igračima u glavama, emocije su velike i zbog svega toga bićemo vrlo motivisani“ – kazao je Pletikosa u izjavi za Večernji list.

U nastavku intervjua 34-godišnji golman se osvrnuo i na sportsku stranu utakmice.

„Srbija je u napadu nepredvidiva, Đuričić, Tošić i Tadić možda ne igraju u velikim klubovima, ali su vrsni igrači. Meni se posebno sviđa Đuričić. Imaju onu sportsku drskost i biće opasni. Štimac nas je proteklih nedelja punio podacima, stalno smo gledali snimke njihovih utakmica, ja sam se koncentrisao na napadačke akcije“ – objasnio je Pletikosa.

0
0

2 Komentara

  1. When I first saw this title Pletikosa ne zaboravlja proÅ¡lost | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Good day. Very cool blog!! Man .. Excellent .. Wonderful .. I will bookmark your blog and take the feeds additionally…I am happy to find numerous useful information here within the post. Thank you for sharing..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter