1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

Braunu oprošteno!

Objavljeno: 18.03.13 u 16:52
FOTO: starsport
FOTO: starsport

Elton Braun se više ne nalazi na transfer listi! Centar crveno-belih je vraćen u trenažni proces sa prvim timom, nakon što je uputio javno izvinjenje.

Posle konsultacija stručnog štaba i najužeg rukovodstva Crvene zvezde i sastanaka sa Braunom i njegovim menadžerom klub sa Malog kalemegdana je odlučio da Braunu pruži još jednu šansu i pojača konkurenciju.

„Pred nama je izuzetno važan period, odlučujući za plasman Crvene zvezde u Evroligu. To je naš glavni cilj i tome smo sve podredili. Kako bismo to ostvarili potrebne su nam sve raspoložive snage i to je bila glavna stvar kojom smo se rukovodili kada smo donosili odluku o vraćanju Brauna u ekipu“, izjavio je Davor Ristović direktor Crvene zvezde i dodao:

„Zaista mislim da se Braun iskreno pokajao. To smo mogli da zaključimo u njegovim nastupima u medijima, ali i u direktnom kontaktu. Mislim da je posle svega i njemu jasno da u našem sistemu niko ne može da bude iznad Crvene zvezde. Siguran sam da je tu lekciju naučio i da će apsolutno biti u službi tima. Braun je vraćen u tim, a za mesto među 12 i minutažu na utakmicama će morati da se izbori vrednim radom i zalaganjem“, zaključio je Ristović.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Braunu oproÅ¡teno! | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. I’m not sure where you’re getting your information, but great topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for magnificent information I was looking for this image1

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter