0
AdmiralBet ABA Liga

Braun: Zvezda je porodica

Objavljeno: 17.03.13 u 16:04

Elton Braun

Ljubav na prvi pogled – tako bi mogao da se nazove odnos Eltona Brauna i navijača Crvene zvezde tokom prvog dela sezone, međutim Amerikanac je najpre razočarao rukovodstvo kluba zbog štrajka jer mu je nekoliko dana kasnila plata, da bi ubrzo potom bio stavljen na transfer listu. Nakon nekoliko nedelja ćutanja gorostasni centar je odlučio da uputi izvinjenje i da zamoli da bude vraćen u tim.

„Izvinjavam se rukovodstvu, treneru i saigračima za sve propuste koje sam napravio. Oni znaju o čemu pričam. Mnogo sam razmišljao o svemu. I dalje stojim iza onoga što sam rekao da je Crvena zvezda porodica, a ne posao. A, za porodicu uvek moraš da budeš spreman i da se žrtvuješ. Voleo bih da se vratim u ekipu, da stručni štab i rukovodstvo uvaže ovo moje izvinjenje i veliku želju da ponovo zaigram u Zvezdinom dresu pred onim fenomenalnim navijačima. Spreman sam to i lično da im kažem, da uradim sve sa moje strane što je potrebno da se vratim u ekipu i ponovo zaslužim poverenje. Osećam da mogu da pomognem i želim da se dobrim igrama iskupim za sve“ – rekao je Braun u izjavi za Mondo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter