0
Domaći fudbal

Vermez: Najvažnije je da pobeđujemo

Objavljeno: 17.03.13 u 21:12

vermezovic-milinkovic-starsport

Foto: starsport

Vladimir Vermezović nije krio zadovoljstvo nakon trijumfa njegovog tima u duelu sa OFK Beogradom, a istakao je da mu se više dopalo kako je ekipa odigrala drugih 45 minuta.

„Zadovoljniji sam igrom u drugom poluvremenu, ne samo zbog golova, već zbog toga što smo igrali malo bolje. Nije lako igrati utakmice kao ovu u kojoj su nas svi pre meča videli kao favorita. Međutim, momci su dobro posao. Nisu samo igrači iz zadnje linije dobri (Partizan nije primo gol u prlećnom delu šampionata), ceo tim igra odbranu. Najvažnije je da pobeđujemo i osvajamo bodove“ – rekao je neposredno posle utakmice trener Partizana.

Vermezović je odlučio da igračima koji nemaju reprezentativne obaveze da dva slobodna dana, a potom se kreće u finalizaciju posla zvanog „osvajanje šeste uzastopne titule“.

„Imamo nekoliko nezgodnih gostovanja, ali Partizan ima mnogo navijača svuda i ne verujem da ćemo bilo gde da se osećamo podređeno. Slede dva slobodna dana, a pre toga večeras ćemo malo da proslavimo. Potom nam slede četiri utakmice u kojima se lomi prvenstvo, u gostima protiv Hajduka, Slobode i Javora, kod kuće protiv Vojvodine“ – kazao jepopularni  čika Crni.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter