0
Evropske lige

Provlačenje Napolija, moćni Baloteli

Objavljeno: 17.03.13 u 16:57

baloteli-penal

Odigrano je još četiri meča 29. kola Serije A, Milan, Fiorentina i Napoli su zabeležili bitne pobede, a Kjevo je slavio protiv Peskare.

Milan je rutinski došao do pobede protiv očajnog Palerma, a ponovo se igrao Mario Baloteli koji je u pobedi od 2:0 postigao oba pogotka. Prvi gol je Baloteli dao iz penala u 8. minutu, a zatim je pogodio i u 66. i postavio konačan rezultat. Milan je ovom pobedom zadržao treće mesto i još uvek ima +3 u odnosu na Fiorentinu.


AC Milan 2 – 0 Palermo – All goals& Highlights… by thewolf6

A ljubičasti su se namučili da dođu do tri boda protiv Đenove, ali su ipak uspeli i došli do trijumfa od 3:2. Akvilani je doveo Fiorentinu u vođstvo u 33. minutu posle asistencije Adema Ljajića, ali se Đenova vratila golom Portanove u 58. minutu. Četiri minuta kasnije upisao se Kuardado i vratio prednost na stranu domaćih, ali se grifoni nisu predavali. U 69. minutu Boško Janković je uposlio Antonelija za 2:2, ali u 76. minutu gosti ostaju sa igračem manje jer je isključen Bertolaći. Samo minut kasnije Fiorentina dolazi do trećeg pogotka, autogol je postigao Kasani. Tomović je odigrao ceo meč, Ljajić je zamenjen u finišu, dok je Janković ušao sa klupe.


Fiorentina 3-2 Genoa by fasthighlights-2012

Napoli je konačno upisao pobedu, Atalanta je uz mnogo muke pala na San Paolu (3:2). Kavani je doveo Napolitance u vođstvo u 4. minutu sa bele tačke, ali je Paolo Kanavaro postigao autogol za 1:1. Kavani vraća vođstvo Napoliju, ali Herman Denis donosi Atalanti novo izjednačenje – gol nije proslavio zbog vremena u kom je nosio dres Napolija. Ipak, Napoli stiže do tri boda golom Gorana Pandeva, koji je iskoristio asistenciju Armera.


Napoli 3-2 Atalanta by fasthighlights-2012

Kjevo je savladao Peskaru sa 2:0 u gostima golovima u samom finišu meča. Prvo je Stoian pogodio u 88. minutu, a zatim je Tero dokusurio domaćin i tako im pokazao da im je mesto ipak u Seriji B, a ne Seriji A.

Rezultati:
Katanija – Udineze 3:1
Bolonja – Juventus 0:2
Sijena – Kaljari 0:0
Napoli – Atalanta 3:2
Fiorentina – Đenova 3:2
Peskara – Kjevo 0:1
Milan – Palermo 2:0

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter