1
Evropske lige

Minimalac Gladbaha

Objavljeno: 17.03.13 u 19:34

borusijam-hanover

U poslednjem meču 26. kola Bundeslige Borusija Menhengladbah je savladala ekipu Hanovera sa 1:0 i na taj način se uključila za ludu borbu za Ligu šampiona koju ćemo gledati u poslednjih osam kola.

Gol odluke postigao je Luk De Jong na asistenciju Patrika Hermana u 36. minutu, a odbrana Menša je perfektno funkcionisala.

Menhengladbah ima 38 bodova i sada se nalazi na sedmom mestu, ali četvrtoplasirani Ajntraht ima samo bod više. Nastala je potpuna ludnica jer pet klubova su na samo bod – Ajntraht, Šalke, HSV, Menhengladbah, Majnc, dok 36 bodova ima Frajburg, a 34 Nirnberg i Hanover, koji takođe mogu do četvrtog mesta uz seriju dobrih rezultata.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Minimalac Gladbaha | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Spot on with this write-up, I actually assume this web site needs much more consideration. I’ll most likely be once more to learn far more, thanks for that info.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter