1
Evropske lige

Espanjol iznenadio Malagu

Objavljeno: 17.03.13 u 13:52

sergio-garcia-espanyol

Malaga je izborila plasman u četvrtfinale Lige šampiona, ali su se očigledno istrošili na meču sa Portom, pa ih je Espanjol u okviru 28. kola Primere savladao na Rosaledi sa 2:0.

Potpuno neočekivan rezultat, ali se od početka meča videlo da su domaći igrači umorni i iscrpljeni, a Espanjol je u odličnoj formi i to su iskoristili.

Povela je ekipa iz Barselone golom Kolotoa u 49. minutu, a odlični Serhio Garsija je rešio meč u 66. minutu. Pokušala je Malaga da se vrati, uspela da stvori nekoliko solidnih prilika, ali ne i da savlada Kasilju.

Malaga je na ovaj način pala na šesto mesto na tabeli i sada im je četvrto mesto „daleko“ tri boda, a Espanjol posle očajnog starta sezone sada deli 11. mesto sa Seviljom i Valjadolidom sa 35 bodova.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Espanjol iznenadio Malagu | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hello there! This article couldn’t be written any better! Looking at this post reminds me of my previous roommate! He always kept talking about this. I’ll send this article to him. Pretty sure he’s going to have a great read. Thank you for sharing!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter