0
TimeOut

Dr Fric: Poručite Mamiću…

Objavljeno: 17.03.13 u 11:53

dr fric

Posle utakmice hrvatskog šampionata Istra 1961 – Dinamo, trener gostiju Krunoslav Jurčić napustio je konferenciju za novinare nakon što mu je urednik portala Regional Express rekao da prenese Mamiću uvredljivu poruku.

Jurčić se nakon par osvrta na meč dotakao teme zbog kojeg bruji cela Hrvatska, a u kojoj glavnu ulogu ima predsednik Dinama Zdravko Mamić. Bod koji je Dinamo osvojio on je posvetio predsedniku „modrih“ koji proživljava „teške trenutke“.

Odmah je reagovao urednik Regional Express-a Nenad Marjanović, Dr. Fric, i uputio uvredljive reči za Mamića, a Jurčić je nakon toga odmah napustio konferenciju za medije.

„Želeo sam Mamićevim poltronima pokazati kako je neugodno kada njihov gazda i gazda HNL-a sve nabija na onu stvar, a niko ne sme pisnuti, e vidite mene taj Mamić vređa već dvadesetak godina, da se Jurčić nije uhvatio Mamića i da se držao utakmice ništa mu ne bih rekao. Ko su ti Mamići? Pa oni su uvreda za sredinu iz koje dolazim i ako ga hiljade ljudi svaki vikend proziva da odstupi zašto bih ja slušao Jurčićevo dizanje spomenika jednom redikulu. Mene ne može impresionirati njegov novac…“, rekao je Nenad Marjanović Dr Fric posle konferencije za novinare.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter