1
Evropske lige

Dijego Kosta osvojio Pamplonu

Objavljeno: 17.03.13 u 20:56

osausna-atletiko

U meču 28. kola Primere Atletiko Madrid je slavio protiv Osasune sa 2:0, a junak nije bio Radamel Falkao, već njegov saigrač iz napada Dijego Kosta koji je dao oba gola na meču i zadržao jorgandžije na -1 u odnosu na gradskog rivala Real.

Atletiko je poveo u 35. minutu kada je Brazilac prvi put pogodio, a kod drugog gola asistirao mu je Koke u 48. minutu. Osasuna je još jednom pokazala slabost u napadu i zbog toga će se do kraja sezone boriti za opstanak. Dali su samo 23 gola na 28 mečeva. Sada je Osasuna na 15. mestu sa 28 bodova, četiri više od Majorke koja je u zoni ispadanja.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Dijego Kosta osvojio Pamplonu | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Wow, amazing weblog layout! How long have you been blogging for? you made running a blog look easy. The whole look of your web site is fantastic, as well as the content!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter