1
Evropske lige

Berbatov srušio „svoje“

Objavljeno: 17.03.13 u 17:57

berbatov-totenhem-fulam

U malom londonskom derbiju Fulam je u 30. kolu Premijer lige savladao Totenhem sa 1:0, a gol odluke je postigao bivši fudbaler pevaca Dimitar Berbatov!

Bugarin je pogodio u 52. minutu posle prodora i centaršuta Ritera sa desne strane i doneo veliku radost navijačima Fulama, koji su dočekali trijumf svog tima na Vajt Hart Lejnu posle deset godina. Pogrešio je Viljaš Boaš što se igrao na ovom meču, pa je Fertongen igrao u veznom redu od starta, potpuno bespotrebno je eksperimentisao i to mu se obilo o glavu. Totenhem je u velikom padu forme, izgubili su tri meča za samo sedam dana (Liverpul, Inter i sada Fulam) i kako stvari stoje pašće na četvrto mesto ako Čelsi upiše trijumf…

Totenhem ima 54 boda, samo četiri više od Arsenala, ali i meč više, pa će biti velika borba za četvrto mesto do kraja sezone. Fulam je ovim tirjumfom došao do 36. boda i mesta broj 10.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Berbatov sruÅ¡io & on google I just whent and bookmark it. Hi there. Very nice blog!! Man .. Excellent .. Superb .. I’ll bookmark your web site and take the feeds also…I am happy to find a lot of useful info here in the article. Thank you for sharing..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter