1
Evropske lige

Barsa lako, Mesi dva puta u metu

Objavljeno: 17.03.13 u 22:55

mesi-vilja

Odigrana su poslednja dva meča 28. kola Primere, Barselona je bez ikakvih problema savladala Rajo Valjekano sa 3:1, dok su Granada i Levante podelili bodove.

Barsa je dočekala Rajo i očekivala se sigurna pobeda. To se i desilo, lako su se Katalonci izborili sa Rajom, a pobedu je najavio David Vilja u 25. minutu. Do kraja prvog poluvremena pogodak postiže i Lionel Mesi, koji je i dokusurio rivala u 57. minutu. To je bio Mesijev 42 gol ove sezone u Primeri… Raul Tamudo je u 70. minutu samo uspeo da ublaži poraz. Barsa je na ovaj način zadržala prednost u odnosu na Real, a to je +13.

Granada i Levante su remizirali 1:1, iako su mnogi očekivali trijumf domaćih pre svega zbog umora igrača Levantea posle 120 minuta igre u Moskvi protiv Rubina u osminifinala Lige Evrope. Granada je povela Sikere u 32. minutu iz penala, ali je Robert Akvafreska izjednačio u 50. minutu, a ušao je na poluvremenu.

0
0
1 Komentara
  1. When I first saw this title Barsa lako, Mesi dva puta u metu | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hello there! Do you use Twitter? I’d like to follow you if that would be okay. I’m definitely enjoying your blog and look forward to new posts.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter