1
AdmiralBet ABA Liga

Zvezda nadigrala „đetiće“

Objavljeno: 16.03.13 u 20:50

covicu-legendo-starsport

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Budućnost sa 79:63 (19:15, 19:11, 13:18, 28:19) u meču pretposlednjeg kola ABA lige i pobedom se oprostili od svojih navijača kada je regionalno takmičenje u pitanju.

Crveno-beli su uspeli da se revanširaju Podgoričanima za poraz u „Morači“ u prvom delu sezone i posle nekoliko bledih partija nagoveste uspon forme pred završni turnir u Laktašima.

simonovic-zvzeda-buducnost-starsport

Budućnost je jedino vođstvo na meču imala na samom početku, a potom su izabranici trenera Vukoičića preuzeli stvar u svoje ruke i do kraja meča imali prednost uprkos usponima i padovima u igri.

Zvezda je meč definitivno prelomila tek sredinom poslednje četvrtine kada je po treći put došla do 12 poena prednosti. Gosti su prethodno uspevali da se vraćaju u igru ne toliko zahvaljujući svojoj dobroj igri koliko brzopletosti domaćina.

savovic-zvezda-buducnost-starsport

Na kraju, crveno-beli trijumfuju sa 16 poena razlike koja je ujedno bila i najveća na meču. Rakočević je sa 16 poena bio najefikasniji u Crvenoj zvezdi, Skot je dodao 14, a Savović je imao „dabl-dabl“ od po 12 poena i skokova. U poraženom timu je najefikasniji bio Aleksa Popović sa 15 poena, dok je njegov prezimenjak Marko postigao 11.

0
0

1 Komentara

  1. Bravo momci, cestitke na pobedi! Solidna igra, mada kao i obicno se desava da bude uspona i padova i to sasvim neocekivanih i onda kada su sasvim nepotrebni. Ima jos dosta mesta za napredak pre pocetka Final 4 ABA lige. Srecno!!!

    https://hoopsuniverse.net

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter