1
Evropske lige

Sosijedad gazi ka Ligi šampiona

Objavljeno: 16.03.13 u 18:01

PARTIDO 11/12 REAL SOCIEDAD - RACING DE SANTANDER

Real Sosijedad je nastavio da niže odlične rezultate u Primeri pa je nakon pobede od 4:1 protiv danas neprepoznatljivog Valjadolida zaposeo četvrto mesto na tabeli, poziciju koja vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Ekipa iz San Sebastijana je za svega 15 minuta rešila pitanje pobednika meča. Najpre je mladi Francuz Grizman u 33. minutu doveo domaći tim u vođstvo, Agireče je samo šest minuta kasnije duplirao prednost Sosijedada, da bi Grizman svojim drugim pogotkom u 44. minutu postavio konačan rezultat prvog poluvremena.

Ako je i postojala nada kod gostiju da bi mogli da se rezultatski vrate nju je otklonio Ćabi Prijeto pogotkom u 48. minutu. Gosti su preko Gere tri minuta pre kraja meča uspeli samo da postignu počasni pogodak. U sivilo ekipe Miroslava Đukića utopi se i Antonio Rukavina koji je odigrao svih 90 minuta za Valjadolid.

Uprkos porazu Valjadolid neće previše pokvariti svoju poziciju u sredini tabele Primere pošto samo Sevilja može da mu ugrozi 11. mesto, dok je Sosijedad dao domaći zadatak Malagi od koje je preuzeo četvrtu poziciju. Svakako vredi napomenuti da je ovo bio 10. ligaški meč ekipe iz Sen Sebastijana bez poraza.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Sosijedad gazi ka Ligi Å¡ampiona | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hiya. Very nice web site!! Man .. Excellent .. Amazing .. I will bookmark your web site and take the feeds additionally…I am satisfied to find so much useful information here within the article. Thanks for sharing..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter