1
Evropske lige

Betis pao na Mestalji, Amajo pocrveneo

Sigurna Valensija

Objavljeno: 16.03.13 u 23:55

Real Betis' defender Paulao (L) vies for the ball with Valencia'

Valensija je došla do veoma bitne pobede u borbi za četvrto mesto u Primeri, pošto su u 28. kolu savladali Betis na Mestalji sa 3:0.

Slepi miševi su poveli posle sumnjivog penala koji je dosuđen u 15. minutu kada je Amaja na samoj ivici kaznenog prostora oborio Soldada, a ni iz jednog ugla se ne vidi da li je prekršaj bio van ili u šesnaestercu. Amajo je dobio i crveni karton kao poslednji igrač odbrane, a Soldado je iskoristio penal. Sve do 85. minuta je bilo 1:0 i navijači Valensije su strepeli da ne sevne kontra i Betis ode kući sa bodom, ali je tada autogolom Paulaoa sve rešeno. U nadoknadi izgubljenog vremena Valensija je postigla i treći pogodak, strelac je bio Žonas.

Valensija je sada peta sa 45 bodova, dva više ima četvrti Sosijedad, a Betis je sada pao na sedmo mesto sa 43 boda.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Sigurna Valensija | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hello there! Do you use Twitter? I’d like to follow you if that would be okay. I’m definitely enjoying your blog and look forward to new posts.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter