1
Evropske lige

Probert izmišljao pravila

Objavljeno: 16.03.13 u 17:42

Iako Mančester Siti nema razloga da se previše žali pošto je ekipa odigrala očajno u duelu sa Evertonom ipak mrlju na ovaj susret stavio je sudija Li Probert koji je praktično izmišljao pravila.

Ako zanemarimo poništen gol Everton u 13. minutu zbog prilično sumnjive ofsajd situacije, Probert se „proslavio“ u samoj završnici utakmice, pri rezultatu 1:0 za Everton, kada je nakon udarca Teveza loptu rukom u kaznenom prostoru zaustavio Manuel Felaini. Kada se čula pištaljka svi su pomislili a je dosuđen penal, međutim na zaprepašćenje svih Probert je dosudio slobodan udarac iako je Belgijanac i rukama i nogama više od metra bio u kaznenom prostoru kada je napravio prekršaj.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Probert izmiÅ¡ljao pravila | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. What a super blog! to a great deal info and a extremely short lifestyle hehehehe continue to keep it up, excellent operate
    sJasonBlacke

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter