1
Evropske lige

Minimalac Hetafea

Objavljeno: 16.03.13 u 19:51

hetafe-atletik

Seriju utakmica bez poraza Hetafe je nastavio i u duelu sa Atletikom iz Bilbaoa pošto je pred svojim navijačima savladao goste sa 1:0.

Jedini pogodak na meču delo je Borhe Fernandeza koji je u 7. minutu meča odlično reagovao na dodavanje Pedra Leona. Svi pokušaji gostiju da u nastavku utakmice dođu makar do boda pokazali su se neuspešnim, čak je domaći tim bio bliži tome da postigne drugi pogodak.

Hetafe je sa ova tri boda došao do ukupno 42 što mu donosi doebu sedmog mesta sa Valensijom, a Atletik posle četvrte vezane utakmice bez trijumfa bi mogao polako da se zabrine za svoj prvoligaški status.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Minimalac Hetafea | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Great site you have here.. It’s difficult to find high quality writing like yours nowadays. I truly appreciate individuals like you! Take care!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter