0
Evropske lige

Kraljevi iz dvojke u keca

Objavljeno: 16.03.13 u 21:53

ronaldo-modric

Madridski Real je ostvario novi trijumf u Primeri, oni su u 28. kolu savladali Majorku sa 5:2, ali su na poluvremenu gubili, što je postalo nekako simptomatično kada ove ekipe igraju.

Majorka je povela golom Nsuea već u 6. minutu meča, ali je Gonzalo Iguain vrlo brzo vratio rezultatsku ravnotežu posle asistencije Pepea. Ipak, Majorka na pauzu odlazi s prednošću, jer je pogodio i Alfaro. Da li je Murinjo rekao nešto bitno na poluvremenu ili su se igrači samo malo uozbiljili, pa smo gledali lagani preokret. Izjednačio je Kristijano Ronaldo u 52. minutu, a dva minuta kasnije prelep pogodak postiže Luka Modrić udarcem sa oko 20 metara. Real je dokusurio protivnika već u 57. minutu golom Iguaina, a drugu asistenciju je upisao Ozil. Za pet minuta Majorka je bila potpuno razbijena družina. I za kraj, Karim Benzema postiže pogodak u drugom minutu nadoknade posle odličnog utrčavanja i asistencije Iguaina.

Real je zadržao drugo mesto i ima 61 bod, deset manje od Barselone, ali ni u kraljevskom klubu više niko ne veruje da mogu do titule. Majorka ostaje na 18. mestu sa 24 boda i videćemo da li će uspeti da izbore opstanak u narednih deset kola.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter