0
Evropske lige

Dama hita ka Skudetu

Objavljeno: 16.03.13 u 22:47

vucinic-vidal

Juventus želi da što pre obezbedi titulu šampiona Italije – u 29. kolu Serije A savladali su Bolonju na Renato Dal Ara stadionu sa 2:0 i tako otišli na ogromnih +12 u odnosu na Napoli, koji doduše ima meč manje.

Dugo se Juve mučio da bi došao do vođstva, Bolonja je pretila u nekoliko navrata naročito posle prekida koje je opet perfektno izvodio Dijamanti, ali je i Bufon bio odličan. Stara dama je povela golom Mirka Vučinića u 62. minutu, kada je dobio loptu od Markizija okrenut leđima, brzo se okrenuo i matirao nemoćnog Ćurćija. U 72. minutu zamenili su uloge Vučinić i Markizio, ovoga puta je vezista bio strelac i rešio pitanje pobednika.

Juve sada ima 65 bodova i jako su blizu odbrani Skudeta, a Bolonja ostaje na desetom mestu sa 35 bodova i prema procenama stručnjaka još samo tri boda im treba da bi sigurno obezbedili opstanak. Sledi dvonedeljna pauza, a onda Juve očekuje derbi sa Interom, dok Bolonja gostuje Udinezeu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter