1
AdmiralBet ABA Liga

Čović: Nećemo dozvoliti da nas spreče na putu ka Evroligi

Objavljeno: 16.03.13 u 00:07

covic

Predsednik KK Crvena zvezda Telekom Nebojša Čović pozvao je navijače crveno-belih da pomognu ekipi u borbi za plasman na završni turnir ABA lige. Čović je prokomentarisao i odluku čelnika ABA lige da dodele domaćinstvo F4 Laktašima.

„Pozivam sve navijače i simpatizere Crvene zvezde da, u ovoj fazi koja počinje utakmicom protiv Budućnosti, pomognu košarkaškom klubu i dođu u što većem broju u „Pionir“. Ovo je faza borbe za ulazak u Evroligu. Svedoci smo svega što se dešavalo prethodnih nedelja. Crvena zvezda je jasno izašla sa svojim stavovima, jasna je bila i potpuno iskrena u razmišljanjima o organizaciji fajnal-fora u Beogradu. Za nas, opravdanja da F4 ne može da se igra u Beogradu su smešne priče. Ne mislimo da smo krivi ili da smo doprineli što se završni turnir neće igrati ovde“ rekao je Čović za sajt redstarbelgrade.info

Čović je istakao da neke interesne grupe nisu želele da se završni turnir održi u Beogradu.

„Neke druge interesne grupe su htele da se sve to predstavi kao da se želi Beograd, ali se ne želi iskreno. Dogodilo se to da se F4 igra u Laktašima. Naravno, biće još priča na tu temu. Mi treba da se koncentrišemo da, kao jedna velika porodica Crvena zvezde, pomognemo jedni drugima, jer mislim da je ovo važan trenutak za košarkaški klub. Na dobrom smo putu da uđemo u Evroligu. Pomoć navijača nam je potrebna u svakom pogledu, a naročito u pogledu da svi zajedno pratimo i kontrolišemo kakav će stepen regularnosti u okviru Jadranske lige i ne dozvolimo interesnim grupama da zaustave Crvenu zvezdu na putu do Evrolige“ rekao je Čović.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title ÄŒović: Nećemo dozvoliti da nas spreče na putu ka Evroligi | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. As I site possessor I believe the content material here is rattling fantastic , appreciate it for your efforts. You should keep it up forever! Best of luck.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter